Salata mexicana de fasole neagra
Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
In cazul ulcerului, mancarea trebuie sa fie preparata, astfel incat sa nu stimuleze productia de acid gastric si sa faciliteze deplasarea prompta a alimentelor in stomac.
Prajelile si rantasurile sunt de evitat pe cat posibil.
Urmatoarea reteta este savuroasa si usor de tolerat de catre bolnavii diagnosticati cu ulcer.
Ingrediente
- 200 grame fasole neagra la conserva (deja fiarta)
- 1 fir de ceapa verde, taiat marunt
- 2 rosii-pruna bine coapte, taiate cubulete
- 100 grame porumb fiert la conserva
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura zeama de lamaie
- 2 linguri coriandru proaspat, taiat marunt
- sare si piper dupa gust
- 1 catel de usturoi (optional)
Mod de preparare
- Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati toate ingredientele intr-un bol de dimensiuni mari si sa lasati salata la frigider, pana in momentul servirii.
- Puteti adauga si ardei gras rosu sau verde, patrunjel etc., pentru a personaliza aceasta salata recomandata in dieta bolnavilor de ulcer.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare